Go to section: Culture
23 july 2021, 14:30 Culture views 2216
Galina Cantor-Molotova – artista care animă păpuși
23 july 2021, 14:30 Culture views 2216

Galina Cantor-Molotova – artista care animă păpuși

La 1 iulie, în incinta Muzeului național de istorie din Chișinău a fost deschisă o expoziție neobișnuită, care-i va interesa și pe copii, și pe maturi. Este organizată în contextul prezentării albumului consacrat creației artistei Galina Cantor-Molotova și va bucura vizitatorii pînă la 31 august.

Expoziția prezintă păpuși expresive - eroii spectacolelor pentru copii, covoare decorative mari cu diverse motive și tablouri camerale, realizate cu sinceritate și căldură. Lucrările de o înaltă ținută profesională reflectă diferite laturi ale harului acestei personalități artistice de excepție.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

arta , pictor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1086 locuitori

Şeptelici este un sat şi comună din raionul Soroca. Şeptelici este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 15 km de orașul Soroca și la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1086 de oameni. Satul Şeptelici a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.