Go to section: Cuisine
02 september 2021, 12:30 Cuisine views 13198
Acesta este secretul pentru cea mai bună cafea
02 september 2021, 12:30 Cuisine views 13198

Acesta este secretul pentru cea mai bună cafea

Daca ciocolata calda are un gust mai bun intr-o ceasca portocalie, cafeaua are un gust mai bun daca este servita intr-o ceasca alba. Cel putin asta zic oamenii de stiinta, care analizeaza legaturile dintre culori si gusturi.

Nu-ti place gustul cafelei tale? Potrivit cercetatorilor, culoarea cestii in care o servesti poate sa faca diferenta intre o cafea proasta si una exceptionala. Un studiu realizat in Australia a analizat gustul cafelei in 3 culori de cesti: una alba, una albastra si una transparenta. Rezultatul?

Culoarea cestii are un impact mare asupra perceptiei gustului. Ceasca alba a fost asociata cu un gust mai intens al cafelei, spre deosebire de cea transparenta, care a primit cele mai putine puncte.

Culoarea nu este singura care influenteaza gustul alimentelor - oamenii de stiinta au facut o legatura si intre muzica si experientele gustative.

Source: www.foodstory.ro

Keywords:

cafea , secret , bucataria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
67 locuitori

Iezărenii Noi este un sat din cadrul comunei Iezărenii Vechi, raionul Sîngerei. Satul Iezărenii Noi se află la distanța de 9 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 67 oameni. Localitatea a fost înființată în anul 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.