Go to section:
Cuisine
REŢETA ZILEI: Ciorbă scăzută
Mod de preparare:
În oală se pun cartofii, morcovii, rădăcina de pătrunjel, toate tăiate măşcat, iar deasupra - carnea tăiată bucăţi de mărime medie, se toarnă apă, numai atît ca să acopere produsele şi se fierbe la foc mic. Cînd carnea se înmoaie, se adaugă roşiile, curăţate de pieliţă şi tăiate, ceapa prăjită, borşul, sarea, piperul, foile de dafin, leuşteanul şi se fierbe încă 7-8 minute.
Înainte de a fi servită, se adaugă usturoi pisat, smîntînă şi se presară cu mărar.
Ingrediente:
- 6 pahare de apă,
- 500 g carne de vită de la piept,
- 3 cartofi,
- 2 cepe,
- 2 roşii,
- 1 rădăcină de pătrunjel,
- 2 morcovi,
- ½ pahar smîntînă,
- 2 pahare borş (un pic de acid citric),
- 4 căţei de usturoi,
- foi de dafin,
- sare,
- piper negru boabe,
- 1 lingură leuştean verde tăiat,
- 1 lingură de mărar verde tăiat.
- Молдаванин скончался в США после того, как получил от полицейских удар электрошокером
- Хорошая новость для молдован в Испании
- "Транспортный безвиз" для грузовых перевозок: с кем договорилась Украина
- Отменен безвизовый режим с Республикой Эквадор
- Проекту Moldovenii.md 13 лет
- Cотрудника посольства Молдовы в России объявили персоной нон грата
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
Settlements of Moldova
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1909
- Populația:
- 230 locuitori
Comments
(0)