Go to section: Cuisine
06 august 2017, 16:10 Traditional drinks views 5131
Vinurile moldovenești, cumpărate tot mai des în Canada (Foto)
06 august 2017, 16:10 Traditional drinks views 5131

Vinurile moldovenești, cumpărate tot mai des în Canada (Foto)

În urma mai multor eforturi întreprinse de reprezentanții diasporei moldovenești în Canada și a muncii asidue în cooperare cu Ambasada Republicii Moldova vinurile din Republica Moldova sînt din ce în ce mai întrebate pe Continentul Nord American.

Astfel, în a doua jumătate a lunii iunie, o delegație impunătoare din Canada va veni într-o vizită de lucru la Chișinău, pentru a selecta anumite vinuri moldovenești. Din delegație fac parte înalți reprezentanți guvernamentali, printre care SAQ (Société des alcools du Québec)

https://www.saq.com/content/SAQ/fr.html, LCBO (Liquor Control Board Ontario)
http://www.lcbo.com/content/lcbo/en.html#.WTcbyes1-JA, precum și unul din liderii diasporei moldovenești din această regiune.

De remarcat că în urma acestei vizite, cele mai bune produse de la întreprinderilor vinicole din Republica Moldova vor fi promovate în magazinele de specialitate din Provincia Quebec și Ontario din Canada.

Vom reveni cu detalii la subiectul rezulatelor vizitei menționate.

Source: noi.md

Keywords:

vin , Canada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1978
Populația:
1200 locuitori

Maiac este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 1200 de oameni. Localitatea Maiac a fost înregistrată oficial în anul 1978.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.