Go to section: Holidays and customs
15 may 2019, 10:06 Holidays and customs views 14463
De Ziua Familiei, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare
15 may 2019, 10:06 Holidays and customs views 14463

De Ziua Familiei, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare

Astăzi, cînd în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internațională a Familiei, preşedintele ţării, Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare, prin care a transmis tuturor moldovenilor să-i preţuiască pe cei dragi.

"După cum este bine cunoscut, prin decret prezidențial, anul 2019 a fost declarat drept Anul Familiei în Republica Moldova. S-au depus eforturi substanțiale pentru a susține familiile tinere, cele numeroase și social-defavorizate. De asemenea, au fost întreprinse multiple acțiuni pentru protejarea copiilor rămași singuri. Un loc aparte l-au ocupat manifestările de omagiere a cuplurilor longevive, ca simbol al înțelepciunii, fidelității și respectului.

Cu prilejul deosebit al sărbătoririi Zilei Familiei, transmit tuturor urările mele cele mai bune împreună cu îndemnul de a-i ocroti și prețui pe cei dragi și apropiați, în numele dragostei necondiționate, al înțelegerii și armoniei", se arată în mesajul şefului statului.

Source: noi.md

Keywords:

familie , Igor Dodon , sarbatoare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2734 mii locuitori

Cinişeuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Amplasat pe malul pîrîului Saharna, satul Cinişeuţi este situat la o distanță de 13 km de oraşul Rezina şi la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2734 de oameni. Satul Cinişeuţi este cel mai mare ca număr al populaţiei din raionul Rezina. Prima menţiune documentară a satului Cinişeuţi datează din 5 februarie 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.