Go to section: Nature and tourism
10 july 2015, 17:14 Nature and tourism views 9030
La Moscova a căzut prima ninsoare
10 july 2015, 17:14 Nature and tourism views 9030

La Moscova a căzut prima ninsoare

Până și natura a conspirat pentru a-l felicita pe președintele Vladimir Putin. Astăzi, a căzut prima ninsoare în centrul Moscovei.

Deși, anterior, meteorologii au anunțat că primele ninsori se așteaptă în ziua de vineri, 9 octombrie, natura a grăbit procesul, iar primii fulgi au acoperit astăzi bolta Moscovei, chiar de ziua de naștere a lui Vladimir Putin.

Amintim că, astăzi, Vladimir Putin împlinește 63 de ani și a ales un mod inedit pentru a-și sărbători ziua de naștere, și anume pe terenul de hochei, acolo unde se va întâlni cu vechii săi prieteni, dar și jucători profesioniști de hochei.

 

Source: www.realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1700 locuitori

Gura Căinarului este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gura Căinarului și Zarojeni. Satul Gura Căinarului este situat la distanța de 15 km de orașul Florești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1700 de oameni. Satul Gura Căinarului este menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.