Go to section: Nature and tourism
18 august 2017, 14:35 Parks views 7471
Parcul „Dendrariu” solicită majorarea tarifelor
18 august 2017, 14:35 Parks views 7471

Parcul „Dendrariu” solicită majorarea tarifelor

Administrația parcului „Dendrariu" din sectorul Buiucani al capitalei solicită noi tarife pentru serviciile prestate.

Un proiect de decizie a ajuns pe masa consilierilor municipali și urma să fie dezbătut ieri, în cadrul ședinței Comisiei pentru buget, economie, finanțe, patrimoniul public local, agricultură și problemele suburbiilor. Din lipsă de cvorum, însă, şedinţa nu a avut loc.

Potrivit documentului, tariful unui bilet de intrare pentru elevi și studenți urmează să fie majorat de la 2 lei la 4 lei. Biletul de intrare pentru maturi va fi de 6 lei, în locul celor 4 lei, la momentul actual.

Tariful excursiei cu ghid urmează să fie majorat de două ori. Traseul scurt va costa 20 lei/pers. (10 lei la momentul actual), iar traseul lung – 30 lei/pers. (15 lei la momentul actual).

Prețul abonamentului lunar pentru maturi va fi de 90 de lei (60 lei), iar pentru elevi și studenți de 60 de lei (30 lei).

Crește tariful și pentru organizarea ceremoniilor de oficiere solemnă a căsătoriilor pe teritoriul parcului. Dacă în prezent tariful mai este de 500 de lei, administrația parcului propune să fie 800 de lei.

Tariful pentru fotografiere și filmare pe teritoriul parcului rămâne același: 350 de lei.

De precizat că noul proiect privind stabilirea tarifelor pentru serviciile prestate de către Î.M. Parcul „Dendrariu" a dispărut „plimbarea cu trenuțul", pentre care doritorii achitau 15 lei.

Source: deschide.md

Keywords:

parc , tarife , preţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
322 locuitori

Crăciun este un sat din cadrul comunei Lingura, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 322 de oameni. Satul Crăciun a fost înființat în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.