Go to section: Nature and tourism
25 april 2018, 16:00 Water resources views 13495
Peşte mort găsit în iazul de la Dănceni (Video)
25 april 2018, 16:00 Water resources views 13495

Peşte mort găsit în iazul de la Dănceni (Video)

De cîteva zile, peştele din lacul de la Dănceni moare. Acest lucru îl demonstrează imaginile surprinse de echipa Noi.md, din care se vede clar cum zeci de peşti în stare de putrefacţie au ajuns deja la mal.

Am încercat să-i sunăm pe reprezentanţii Serviciului Piscicol pentru a vedea dacă sînt la curent cu acest fenomen şi cum poate fi acesta contracarat, însă ei ne-au îndemnat să apelăm la Agenţia „Apele Moldovei", motivînd că lacul de la Dănceni este dat în arendă, iar Serviciul Piscicol nu poartă răspundere pentru ceea ce se întîmplă acolo.

„Lacul de la Dănceni este arendat, aflîndu-se în gestiunea economică a cuiva. Noi nu avem nimic cu el, noi gestionăm doar rîurile Nistru şi Prut", a declarat şeful Serviciului Piscicol, Vlad Ungureanu.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

pesti , lacuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
499 locuitori

Fedoreuca este un sat din cadrul comunei Ciocîlteni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Orhei și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 499 de oameni. Satul Fedoreuca a fost întemeiat în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.