Go to section: Nature and tourism
14 june 2018, 10:53 Nature and tourism views 10190
De ce a fost anulată cursa aeriană Constanţa-Chişinău
14 june 2018, 10:53 Nature and tourism views 10190

De ce a fost anulată cursa aeriană Constanţa-Chişinău

Ruta Constanţa – Chişinău – Constanţa, care urma să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM.

Anunțul a fost făcut de către Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.

Cîți cetățeni ai Moldovei călătoresc cu avionul și trenul

"Continuăm colaborarea cu reprezentanţii TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare-Constanţa – Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În acelaşi timp avem încredere că începînd cu sezonul de vară 2019, operatorul naţional va dezvolta noi rute către litoralul românesc", se arată într-un comunicat de presă al aeroportului.

Contactați de reporterul Realitatea.md, reprezentanții companiei TAROM au declarat că ruta a fost anulată din „motive comerciale". Totodată, sursa citată a menționat că TAROM ar putea reveni la ideea acestei rute în 2019.

Amintim că directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea a anunțat în luna mai curent că urmau să fie cel puţin trei frecvenţe pe săptămînă, cursa urmînd să fie operaţională doar pe timpul sezonului estival.

Totodată, menționăm că din 3 iulie 2018, TAROM va opera zboruri directe pe ruta Timișoara - Chișinău. Noua cursă va fi onorată cu două zboruri săptămînale. Aeronavele vor decola în zilele de marți și joi pe direcția Timișoara – Chișinău, iar în zilele de miercuri și vineri pe direcția Chișinău – Timișoara. Durata unui zbor va fi de aproximativ o oră și 40 de minute. Tarifele pornesc de la 60€/segment, servicii complete.

Source: realitatea.md

Keywords:

Cursă , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
397 locuitori

Saharna este un sat din cadrul comunei Saharna Nouă, raionul Rezina. Amplasat pe malul drept al rîului Nistru, satul este situat la o distanță de 7 km de orașul Rezina și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 397 de oameni.  Prima atestare documentară a satului Saharna datează din 24 ianuarie 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.