Go to section: Nature and tourism
24 january 2019, 10:05 Nature and tourism views 2617
Cum se circulă pe traseele naţionale la această oră
24 january 2019, 10:05 Nature and tourism views 2617

Cum se circulă pe traseele naţionale la această oră

În toată țara continuă să ningă. Astfel, ninsoarea, poleiul și ploaia înghetață au pus stăpînire pe tot teritoriul Republicii Moldova, iar pe drumuri se circulă în condiții de iarnă.

Autoritățile îndeamnă oamenii să nu plece la drum decît dacă este neapărat necesar și să nu plece la drumuri lungi.

Ministerul Economiei și Infrastructurii atenționează pietonii și conducătorii auto să fie prudenți în trafic, să respecte cu strictețe regulile de circulație, indicatoarele rutiere și nu să pornească neechipați la drum.

Pe drumurile naționale se efectuează lucrări de patrulare și combaterea lunecușului, iar circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată.

În aceste condiții, conducătorii auto sînt îndemnați să se deplaseze cu viteză redusă atît în localități, cît și în afara lor, să păstreze o distanță mai mare între automobile, astfel încît să reușească manevra de frînare, să evite parcarea autovehiculelor în apropierea copacilor.

Source: noi.md

Keywords:

ninsori , drum

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
1772 locuitori

Semeni este un sat din cadrul comunei Zagarancea, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1772 de oameni. Satul Semeni a fost menționat documentar în anul 1490.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.