Go to section: Nature and tourism
19 november 2019, 16:00 Water resources views 3382
Dezastru ecologic în Strășeni: Rîul Bîc, în pericol! (Video)
19 november 2019, 16:00 Water resources views 3382

Dezastru ecologic în Strășeni: Rîul Bîc, în pericol! (Video)

Rîul Bîc se află într-o stare de poluare avansată, în mod special, în regiunea oraşului Străşeni, au confirmat recent și specialiștii Agenției de Mediu. Cum arată în prezent zona în care apele reziduale provenite din oraș sînt deversate direct pe cîmpuri, iar mai apoi în rîu, vizionați în materialul video de mai jos.

De menționat că organizația ecologică "Ecodava" a semnalat de nenumărate ori despre catastrofa ecologică de la Strășeni, portalul nostru de știri publicînd la acest subiect o serie de materiale care au avut menirea să sesibilizeze opinia publică și să trezească interesul autorităților publicel locale.

Source: noi.md

Keywords:

Bîc , ecologie , catastrofe

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
31 locuitori

Sagaidacul de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 19 km de oraşul Criuleni şi la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 31 de oameni. Satul Sagaidacul de Sus a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.