Go to section: Nature and tourism
08 january 2020, 13:00 Nature and tourism views 5678
Noi reguli de intrare în Ucraina pentru cetățenii Moldovei
08 january 2020, 13:00 Nature and tourism views 5678

Noi reguli de intrare în Ucraina pentru cetățenii Moldovei

Guvernul Ucrainei a adoptat noi reguli privind testarea cetățenilor Ucrainei și a străinilor care vin din țările "zonei roșii". Aceste reguli se referă și la cetățenii Moldovei, care face parte din "zona roșie", și vor intra în vigoare la 1 august.

După cum anunță avianews.com, acum, dacă cetățeanul Moldovei nu dorește să petreacă 14 zile de autoizolare, el poate face testul PCR pentru coronavirus în Moldova.

Un astfel de test trebuie făcut cu nu mai mult de 48 de ore înainte de intrarea în Ucraina. Dacă călătorul a primit un rezultat negativ, ceea ce confirmă că nu este bolnav, el nu va trebui să stea 2 săptămîni în carantină după intrarea în Ucraina.

Anterior, autoritățile ucrainene recunoșteau numai rezultatele testelor PCR, care erau efectuate în laboratoarele ucrainene.

După cum anunță freetravels24.ru, de la 1 august începe și o nouă clasificare a țărilor în zonele roșii și verzi, în baza numărului de cazuri noi de COVID-19.

Din lista roșie vor face parte statele, în care numărul de cazuri noi la 100 de mii de cetățeni în ultimele 14 zile depășește indicatorul similar în Ucraina sau creșterea numărului de bolnavi în ultimele 14 zile depășește numărul acestora din ultimele 14 zile cu 30%.

Lista țărilor cu o răspîndire semnificativă a COVID-19 va fi formată de Ministerul Sănătății al Ucrainei și actualizată la fiecare 7 zile.

Source: freetravels24.ru

Keywords:

Ucraina , turism , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1889
Populația:
201 locuitori

Reteni-Vasileuţi este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 201 oameni. Satul Reteni-Vasileuți a fost menționat documentar în anul 1889.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.