Go to section: Nature and tourism
01 february 2021, 14:30 Nature and tourism views 4491
Cei care intra în Moldova din Rusia, Italia, România, Ucraina, Bulgaria nu mai trebuie sa se autoizoleze
01 february 2021, 14:30 Nature and tourism views 4491

Cei care intra în Moldova din Rusia, Italia, România, Ucraina, Bulgaria nu mai trebuie sa se autoizoleze

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova, care intră în vigoare din 04 ianuarie 2021, a fost aprobată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astfel, în lista statelor cu risc epidemiologic sporit au rămas 26 de țări. Au fost scoase: Albania, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Irlanda, Italia, Kazahstan, Macedonia de Nord, Polonia, România, San Marino, Turcia, Ucraina, Ungaria, transmite protv.md.

Iar cîteva țări au fost incluse în lista statelor cu risc epidemiologic sporit: Israel, Liban, Monaco, Marea Britanie și Irlanda de Nord.

 

Lista este elaborată în conformitate cu pct. 5.1 din Hotărîrea nr. 26 din 21 august 2020 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică;

Lista se actualizează o dată la 14 zile în ziua de vineri și intră în vigoare din ziua de luni a săptămînii viitoare;

Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 411 de cazuri la 100.000 populație;

Fișa epidemiologică se îndeplinește obligatoriu pentru persoanele care intră pe teritoriul Republicii Moldova din lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare.

Source: protv.md

Keywords:

Moldova , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1466
Populaţia:
781 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul are o suprafaţă de circa 1.40 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.31 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Horoişte şi Horodişte. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 36 km de oraşul Rezina şi la 85 km de Chișinău.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.