Go to section: Nature and tourism
07 august 2022, 07:30 Tourist routes views 2134
Noi trasee pentru weekend: Bobulești. Piatra din ”Regele Leu”. Stejarul lui Ștefan cel Mare
07 august 2022, 07:30 Tourist routes views 2134

Noi trasee pentru weekend: Bobulești. Piatra din ”Regele Leu”. Stejarul lui Ștefan cel Mare

Portalul Noi.md, în cadrul proiectului "Traseu pentru Weekend", oferă internauților ocazia să descopere locuri noi și interesante în Moldova pentru a le vizita în weekend.

În cea de-a doua ediție, telespectatorii pot afla despre traseul cu lungimea de 120 km care începe din capitala țării pînă în satul Bobulești.

Alte ediții ale proiectului pot fi vizualizate la următorul link.

Proiectul "Traseu pentru Weekend" a fost lansat de directorul companiei ArtMarket, Andrei Elistratov, în colaborare cu Feodor Evstigneev și SidDrone Movies & more, cu sprijinul DAAC Hermes și Land Rover Moldova.

Scopul proiectului "Traseu pentru Weekend" este de a aduna cît mai multe locuri interesante din Moldova pentru a fi vizitate în weekend, de a crea opțiuni pentru acele rute pe care cetățenii vor dori să le exploreze personal.

Mai multe informații despre turism și rutele turistice puteți găsit pe site-ul moldovenii.md în secțiunea Natura și turismul în Moldova.

 

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1230 locuitori

Zăbriceni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Zăbriceni și Oneşti. Satul Zăbriceni este situat la o distanță de 16 km  de orașul Edineţ, la 14 km de stația de cale ferată Brătușeni și  la 218 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1230 de oameni. Prima atestare documentară a satului Zăbriceni (cu denumirea Zubriceni) din ținutul Hotin, datează din 17 aprilie 1429. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.