25 march 2012, 09:50 Moldovan Diaspora views 5516
25 march 2012, 09:50 Moldovan Diaspora views 5516

Din mai, zborurile Chişinău-Paris vor fi transferate pe aeroportul "Beauvais-Tillé"

Transportatorul naţional, compania aeriană ”Air Moldova”, din 18 mai, transferă cursele sale regulate pe destinaţia Chișinău-Paris-Chișinău din aeroportul internaţional ”Charles De Gaulle” în aeroportul internaţional regional ”Beauvais-Tillé”, fără modificarea orarului.

Transferul curselor în aeroportul regional ”Beauvais-Tillé” va permite companiei aeriene să micşoreze preţurile la bilete aeriene, graţie taxelor aeroportuare reduse, precum şi costurilor reduse a deservirii la sol în aeroportul dat.

Totodată, lipsa restricţiei în obţinerea sloturilor (timpului de decolare/aterizare) va permite ”Air Moldova”, deja în sezonul operaţional de vară, să majoreze numărul de zboruri spre Paris de la două curse săptămînale pînă la trei.

Aeroportul internaţional regional ”Beauvais-Tillé” de la Paris este amplasat la 75 km de capitala franceză. Modificările vor intra în vigoare din 18 mai.

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
1127 locuitori

Vînători este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Vînători este unicul sat din comuna cu cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 73 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1127 de oameni. Satul Vînători a fost menționat documentar în anul 1619.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.