14 may 2019, 17:40 Moldovan Diaspora views 17619
Moldovenii din diasporă, chemați să investească acasă
14 may 2019, 17:40 Moldovan Diaspora views 17619

Moldovenii din diasporă, chemați să investească acasă

Un proiect dedicat antreprenorilor și persoanelor din diaspora Republicii Moldova a fost lansat astăzi la Chișinău, informează TRIBUNA.

Președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Moldovei de Pretutindeni, Alexei Repede, a comunicat mai multe detalii.

„Diaspora Business Connection" este un proiect dedicat antreprenorilor și persoanelor din diasporă, care vor să-și lanseze o afacere. Vom merge în toate țările unde diaspora din Republica Moldova este destul de mare și cointeresată pentru a încuraja dezvoltarea business-ului. Considerăm foarte important să mergem în comunitățile diasporei Republicii Moldova pentru a comunica și informa despre cum putem valorifica oportunitățile de oriunde în lume", a comunicat Repede.

Coordonatorul de proiect, Olga Postovanu, s-a referit și la alte detalii în acest sens. „Asociația Oamenilor de Afaceri Moldovei de Pretutindeni și-a propus, în cadrul proiectului „Diaspora Business Connection", să lanseze o platformă pentru dezvoltarea comunității de antreprenori din diaspora Republicii Moldova. Pentru aceasta vom organiza evenimente în țări unde vom oferi informații, vom promova parteneriate în afaceri și vom identifica potențiale proiecte investiționale", a conchis Postovanu.

Source: tribuna.md

Keywords:

diaspora , bani

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906-1910
Populația:
796 locuitori

Lebedenco este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ursoaia, Hutulu și Lebedenco. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Cahul și la 185 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 796 de oameni. Satul Lebedenco a fost întemeiat între anii 1906-1910 cu denumirea Crihana Nouă.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.