17 march 2020, 16:00 Moldovan Diaspora views 4690
Un autobuz cu moldoveni, blocat la vama dintre Rusia și Ucraina
17 march 2020, 16:00 Moldovan Diaspora views 4690

Un autobuz cu moldoveni, blocat la vama dintre Rusia și Ucraina

Un autocar cu moldoveni care a pornit din Federația Rusă spre Găgăuzia, a rămas blocat la hotarul cu Ucraina din cauza restricțiilor în legătură cu coronavirusul.

Cetățenilor moldoveni le este interzis să treacă frontiera Ucrainei, aceasta fiind închisădin cauza interdicțiilor impuse pentru prevenirea răspîndirii infecției de coronavirus, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Pasagerii autocarului, care stau blocați în punctul de trecere a frontierei, au trimis informații și poze portalului gagauzinfo.md.

Potrivit informațiilor, în autocar se află și copii mici, dar și persoane în vîrstă, care stau blocați de mai multe ore fără mîncare caldă.

Numerele de telefon a companiei în subordinea căreia se află autocarul nu sînt disponibile.

Source: jurnal.md

Keywords:

autobuz , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
824 locuitori

Mîrzeşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mîrzeşti și Mîrzaci. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 77 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 824 de oameni. Satul Mîrzești a fost menționat documentar în anul 1470.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.