04 march 2020, 11:30 Moldovan Diaspora views 4643
Moldovenii blocați în Praga și-au petrecut noaptea în aeroport (Video)
04 march 2020, 11:30 Moldovan Diaspora views 4643

Moldovenii blocați în Praga și-au petrecut noaptea în aeroport (Video)

180 de moldoveni, printre care și familii cu copii care au căzut pradă escrocheriilor, cu biletele de avion, și-au petrecut noaptea în aeroport. Aceștia speră că problema lor să fie rezolvată iar în această dimineață să poată urca la bordul avionului și să revină acasă.

Reamintim că astăzi reprezentanții Autorității Aeronautice Civile spun că cursa avia respectivă nu a fost autorizată de Comisia pentru Situații Excepționale, iar compania aeriană care a vîndut biletele nu avea dreptul să facă acest lucru. 180 de cetățeni moldoveni, blocați pe aeroportul din Praga, cer ajutor!

Autoritățile de la Chișinău încearcă acum să găsească o soluție pentru a-i ajuta pe moldovenii blocați la Praga. Situația este similară cu cea care a fost la Paris, acum cîteva zile, unde peste 200 de moldoveni au stat blocați în aeroport.

Source: noi.md

Keywords:

Cehia , aeroport , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1555
Populația:
1906 locuitori

Brînzenii Vechi este un sat din cadrul comunei Brînzenii Noi, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 38 km de orașul Telenești şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1906 oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1555.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.