Go to section: Children
05 february 2019, 14:20 Children views 11167
La ce discipline școlare vor scrie teze elevii în luna mai
05 february 2019, 14:20 Children views 11167

La ce discipline școlare vor scrie teze elevii în luna mai

Tradițional, conform programului Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, toți liceenii scriu teze semestriale la anumite discipline școlare.

În sesiunea de vară, care se desfășoară în luna mai, elevii din clasa a XII-a nu scriu teze, cu excepția persoanelor care-și fac studii la liceele serale.

Tezele semestriale din sesiunea de vară se vor realiza în două ore academice, în formă scrisă. Acestea se vor desfășura în ultimele două săptămîni ale semestrului, conform orarului elaborat de conducerile instituțiilor. De asemenea, nu se permite organizarea a două teze semestriale sau alte probe de evaluare în aceeași zi.

Vedeți mai jos la ce discipline școlare vor avea teze elevii în luna mai:

Source: diez.md

Keywords:

elevi , scoala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
4160 locuitori

Mîndreşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codru și Mîndreşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4160 de oameni. Satul Măndrești a fost menționat documentar în anul 1611 cu denumirea Ciulucani.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.