Go to section: Children
01 june 2021, 11:00 Children views 3728
Oficial! Din 11 ianuarie, elevii vor relua studiile cu prezența fizică în școli
01 june 2021, 11:00 Children views 3728

Oficial! Din 11 ianuarie, elevii vor relua studiile cu prezența fizică în școli

În semestrul II de studii, procesul educațional va începe din 11 ianuarie 2021, cu prezența fizică a elevilor și cadrelor didactice în instituțiile de învățămînt din țară, informează Noi.md.

Decizia a fost luată de Ministerul Educației și motivată de situația curentă în instituțiile de învățămînt privind evoluția situației epidemiologice pe durata primului semestru din anul de studii 2020-2021.

În acest context, Ministerul vine cu îndemnul către elevi, părinți, cadre didactice și manageriale să manifeste un comportament responsabil în familie, în societate și în spațiul școlii, să respecte regulile de sănătate publică cu privire la prevenirea răspîndirii virusului COVID-19.

Reprezentanții Miniserului au mulțumit profesorilor, părinților și șefilor organelor localte de specialitate pentru organizarea procesului educațional în condițiile epidemiei. Instituția îndeamnă, în continuare, conducătorii instituțiilor de învățămînt să întreprindă toate măsurile pentru asigurarea condițiilor de securitate epidemiologică pentru elevi și angajați.

Source: noi.md

Keywords:

scoala , elevi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
675 locuitori

Negurenii Vechi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zăzulenii Vechi, Negurenii Vechi, Coşeni și Ţîghira. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ungheni și la 110 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 675 de oameni. Satul Negurenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1660.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.