Go to section: Moldovan Diaspora
10 december 2018, 13:50 Moldovan Diaspora views 3402
Anunț important pentru moldovenii din SUA
10 december 2018, 13:50 Moldovan Diaspora views 3402

Anunț important pentru moldovenii din SUA

Сetăţenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în SUA, în mod special în zona statelor Florida, Alabama, Georgia, Carolina de Sud și Carolina de Nord urmează să țină cont că uraganul Michael a devenit mai puternic, fiind evaluat ca furtună de grad 4 - extrem de periculoasă.

Autoritățile americane au emis un avertisment de uragan pentru zonele cuprinse între granița statelor Alabama și Florida pînă la rîul Suwannee din Florida. Pentru alte zone din Florida se află în vigoare avertismente de furtună tropicală: zonele cuprinse între rîul Suwannee și Chassahowitzka; zonele cuprinse între granița dintre statele Alabama și Florida și granița dintre statele Mississippi și Alabama; zonele cuprinse între nordul Fernandina Beach în Florida și Surf City în Carolina de Nord.

Guvernatorii statelor Florida, Alabama și Georgia au declarat stare de urgență, iar autoritățile locale îi îndeamnă pe oameni să evacueze sau să-și fortifice casele înainte de furtună.

Solicitările de asistență consulară se pot face la numărul de urgență al Ambasadei Republicii Moldova în SUA.

Source: viza.md

Keywords:

SUA , diaspora , Anunţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443-1453
Populația:
1187 locuitori

Teliţa este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Teliţa și Teliţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Anenii Noi și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1187 de oameni. Satul Telița a fost menționat documentar între anii 1443-1453.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.