Go to section: Moldovan Diaspora
01 october 2019, 17:40 Moldovan Diaspora views 15687
Anunț important pentru moldovenii din SUA
01 october 2019, 17:40 Moldovan Diaspora views 15687

Anunț important pentru moldovenii din SUA

Cetățenii Republicii Moldova care locuiesc pe teritoriul Statelor Unite ale Americii și care vor să-și reînnoiască pașapoartele biometrice se pot adresa în zilele următoare la echipa mobilă a Agenției Servicii Publice din RM.

Astfel, echipa mobilă se va afla pe teritoriul Statelor Unite în perioadele și orașele urmatoare:

14-15 ianuarie- Springfield, Massachusetts

16 ianuarie - Greenfield, Massachusetts 18-19 Ianuarie, 2019 in Raleigh, Carolina de Nord,

24-25 ianuarie- Asheville, Carolina de Nord

28-30 ianuarie- Atlanta, Georgia

1-3 februarie- Minneapolis, Minnesota pentru a presta servicii de decumentatre a cetatenilor.

Actele necesare: nuletinul de identitate moldovenesc valabil; paşaportul moldovenesc valabil sau expirat. În cazul pierderii sau furtului, se va întocmi în acest sens o declaraţie la sediul Ambasadei, care va fi taxată adiţional cu 1 USD/per paşaport pierdut/furat; Certificatele de stare civilă.

Eliberarea paşapoartelor minori: buletinul de identitate valabil al minorului, paşaportul minorului sau declaraţia de pierdere, furt sau deteriorare a acestuia; certificatul de naştere moldovenesc al minorului; buletinul de identitate sau paşaportul reprezentantului legal (părinte); certificatul de căsătorie moldovenesc al părinţilor;

Taxă consulară se achită prin prezentarea unui money order plătibil Ambasadei Republicii Moldova în SUA (pay to: Embassy of Moldova). Nu sînt acceptate bani cash, carduri bancare sau check-uri personale.

Source: unimedia.info

Keywords:

Anunţ , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
2603 locuitori

Sărătenii Vechi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărătenii Vechi și Zahareuca. Localitatea se află la distanța de 18 km de oraşul Teleneşti şi la 70 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2603 oameni. Satul Sărătenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1554.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.