26 june 2014, 14:13 Moldovan reality views 9679
De la 1 august moldovenii vor putea călători fără vize în Israel
Photo: mfa.gov.md
26 june 2014, 14:13 Moldovan reality views 9679

De la 1 august moldovenii vor putea călători fără vize în Israel

"Statul Israel va depune toate eforturile pentru liberalizarea regimului de vize către data de 1 august 2014" - declarația îi aparține ministrului Afacerilor Externe al Statului Israel, Avigdor Liberman, făcută în cadrul întrevederii cu Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman aflată într-o vizită oficailă în Israel.

De asemenea, conform comunicatului de presă al MAEIE în timpul întrevederii a fost anunţată decizia de abolire a regimului de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova în viitorul apropiat.

Potrivit ministrului Natalia Gherman, autoritățile de la Chişinău apreciază decizia reciprocă a Statului Israel de a aboli cît mai curînd regimul de vize pentru cetățenii Republicii Moldova, ceea ce va contribui și mai mult la aprofundarea relațiilor bilaterale, în primul rînd a celor interumane.

Source: viza.md

Keywords:

Moldova , Israel , Liberalizare , viza

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1888
Populația:
1473 locuitori

Iliciovca este un sat și comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Maiscoe și Iliciovca. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Floreşti şi la 151 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1473 de oameni. Satul Iliciovca a fost menționat documentar în anul 1888 cu denumirea Nicolaevca.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.