17 july 2018, 10:55 Moldovan reality views 8699
CNA și PA au descins cu percheziții în gările și stațiile auto din întreaga țară
17 july 2018, 10:55 Moldovan reality views 8699

CNA și PA au descins cu percheziții în gările și stațiile auto din întreaga țară

UPDATE 11:05 - Pînă la această oră, 10 persoane au fost reţinute, printre care şefii unor filiale ale ÎS Gările şi staţiile auto din ţară, dar şi dispeceri, controlori şi alţi responsabili de verificarea transportului naţional şi internaţional.

Mai mulţi angajaţi urmează să fie escortaţi la sediul CNA pentru audieri suplimentare, după finalizarea percheziţiilor. Operaţiunea continuă.

(10:20) - Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție efectuează în această dimineață mai multe percheziții în gările și stațiile auto din toată țara, relatează Noi.md.

Potrivit ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi procurorii anticorupţie desfăşoară acţiuni de urmărire penală în cadrul mai multor dosare, pornite pe fapte de corupţie, comise de către un grup de angajaţi ai Întreprinderii de stat Gările şi Staţiile Auto.

"Acum, au loc percheziţii în cîteva oraşe din ţară, la circa 50 de adrese, inclusiv în Chişinău. Acţiunile ofiţerilor CNA vizează atît şefi ai filialelor teritoriale, cît şi angajaţi de diferite nivele. Cu amănunte, vom reveni la finalul operaţiunii", a declarat Angela Starinschi pentru portalul nostru de știri.

Angajații Centrului Național Anticorupție (CNA) și cei ai Procuraturii Anticorupție (PA) au descins cu percheziții în gările și stațiile auto din toată țara.

Potrivit informațiilor preliminare, este vorba de un dosar de corupție în care figurează mai mulți angajați din cadrul Întreprinderii de Stat "Gările și Stațiile Auto". Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către purtătorul de cuvânt al Centrului Național Anticorupție, Angela Cibotaru Starinschi.

"CNA şi procurorii anticorupţie desfăşoară acţiuni de urmărire penală în cadrul mai multor dosare, pornite pe fapte de corupţie, comise de către un grup de angajaţi ai Întreprinderii de stat Gările şi Staţiile Auto. Acum, au loc percheziţii în câteva oraşe din ţară, la circa 50 de adrese, inclusiv în Chişinău. Acţiunile ofiţerilor CNA vizează atât şefi ai filialelor teritoriale, cât şi angajaţi de diferite nivele. Cu amănunte, vom reveni la finalul operaţiunii", a menționat purtătorul de cuvânt al CNA.

Știre în curs de actualizare.

Source: realitatea.md

Keywords:

CNA , perchezitii , gara auto

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1526
Populația:
3775 locuitori

Puhăceni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Puhăceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3775 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1526.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.