09 november 2018, 15:30 Moldovan reality views 10622
Iakov Kedmi, despre accidentul cu implicarea cortegiului prezidențial
09 november 2018, 15:30 Moldovan reality views 10622

Iakov Kedmi, despre accidentul cu implicarea cortegiului prezidențial

Într-un comentariu exclusiv pentru emisiunea „Polul" de la „Accent TV", expertul pe probleme politico-militare, fostul șef al serviciului de informații externe „Nativ" Iakov Kedmi a remarcat faptul că accidentul cu implicarea coloanei de mașini prezidențiale demonstrează organizarea slabă a pazei șefului statului.

„Însuși faptul că o mașină de pe contrasens a putut lovi mașina președintelui vorbește despre lipsa de organizare a protecției. Vorba e că o persoană protejată nu poate fi în prima și nici în cea de-a doua mașină. Întotdeauna prima trebuie să meargă poliția și paza. De asemenea, poliția trebuie să meargă cu cîteva sute de metri în fața întregului cortegiu.

Dacă acesta este un drum îngust, trebuie identificate mașinile care pot fi periculoase pe banda opusă. Acestea sînt lucruri elementare în ceea ce se referă la paza președintelui. Ceea ce s-a întîmplat ține de problema organizării protecției. Pe de altă parte, pentru a afla cine și cum a făcut acest lucru e nevoie de mai multe date ale anchetei", a menționat Iakov Kedmi.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1870
Populația:
5940 locuitori

Crasnaia Gorca este un sat din cadrul comunei Delacău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 62 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnaia Gorca alcătuia 5940 de oameni în anul 2005. Satul Crasnaia Gorca a fost menționat documentar în anul 1870.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.