12 october 2018, 17:20 Moldovan reality views 10179
Parlamentul va organiza jocul intelectual pentru tineri
12 october 2018, 17:20 Moldovan reality views 10179

Parlamentul va organiza jocul intelectual pentru tineri

În premieră, Parlamentul va organiza jocul intelectual pentru tineri "Cunoaște-ți Parlamentul", scrie Noi.md cu referire la un comunicat al legislativului.

24 de elevi erudiți din Ungheni, Criuleni, Hîncești și Chișinău vor răspunde la o serie de întrebări despre istoricul și activitatea Legislativului. Cele 4 echipe vor parcurge individual un traseu stabilit de organizatori, format din muzeul Parlamentului, bibliotecă, sala pentru conferințe de presă, sala Europei, iar, în final, se vor întîlni toate în sala de ședințe plenare.

Fiecare sală îi va întîlni cu o probă intelectuală, care va pune la încercare atît cunoștințele participanților, cît și abilitățile de lucru în echipă. Echipele vor avea acces dintr-o sală în altă numai după ce vor găsi parola care să-i conducă mai departe, răspunzînd corect la toate întrebările pregătite de organizatori.

Învingătorii concursului vor fi anunțați în sala de ședințe plenare de către Președintele Parlamentului Andrian Candu.

Jocul intelectual pentru tineri "Cunoaște-ți Parlamentul" va avea loc marți, 11 decembrie, începînd cu ora 13.00.

Source: noi.md

Keywords:

tineret , jocuri , parlament

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1749
Populația:
1211 locuitori

Țîbuleuca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Țîbuleuca alcătuia 1211 de oameni în anul 2011. Satul Țîbuleuca a fost menționat documentar în anul 1749.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.