02 august 2019, 16:20 Moldovan reality views 19422
Detectoare de fum instalate în mai multe localități (Video)
02 august 2019, 16:20 Moldovan reality views 19422

Detectoare de fum instalate în mai multe localități (Video)

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă Campania de prevenire a riscurilor de incendii și intoxicațiilor cu monoxid de carbon cu genericul "O casă protejată –o viață salvată".

În aceste zile mai mulți oameni în etate, invalizi, familii cu mulți copii au benefeciat de detectoare de fum.

Pompierii au vizitat localitatea Ciorescu și Goian din mun. Chișinău unde peste 30 de familii s-au ales cu instalații de detectare a fumului toxic emanat de la surse defecte de încălzire.

Detectoarele de fum au fost instalate și în alte 79 de gospodării particulare din raionele Rezina, Edineț, Dubăsari, Glodeni și Anenii Noi. Aici, pompierii au istruit peste 200 de persoane, vorbindu-le despre riscurile utilizării sobelor defecte, dar și despre importanța semnalizării instalațiilor în caz de emanare a monoxidului de carbon.

De la lansarea programului, 4831 de familii din țara noastră au benefeciat de detectoare de fum.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1820
Populația:
3371 locuitori

Mihailovca este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Mihailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Cimișlia și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3371 de oameni. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1820.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.