07 december 2019, 11:40 Moldovan reality views 3071
Sînt sau nu moldoveni printre victimele din Halkidiki
07 december 2019, 11:40 Moldovan reality views 3071

Sînt sau nu moldoveni printre victimele din Halkidiki

Scene de groază în Halkidiki, una dintre cele mai populare destinații turistice din Grecia. Şase oameni au murit, în urma unei furtuni violente. Aceştia erau cetăţeni ai Romîniei, Rusiei şi Cehiei. De asemenea, peste 100 de persoane au fost rănite.

Ministerul de Externe de la Chişinău a anunţat că printre victime nu sînt moldoveni.

Furtuna puternică a pus la pămînt copaci şi piloni de electricitate, a smuls acoperişuri şi a lăsat localităţi întregi fără energie electrică.

Vremea a făcut ravagii şi în oraşul Salonic. Un locuitor a surprins momentul în care un fulger a lovit un bloc de locuinţe.

Source: publika.md

Keywords:

MAEIE , Grecia , furtuna , victime

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
969 locuitori

Egorovca este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Egorovca, Ciuluc și Catranîc. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 969 de oameni. Satul Egorovca a fost menționat documentar în anul 1915.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.