23 august 2019, 16:20 Moldovan reality views 3659
Consiliul Suprem de Securitate s-a întrunit în şedinţă
23 august 2019, 16:20 Moldovan reality views 3659

Consiliul Suprem de Securitate s-a întrunit în şedinţă

Contractul de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău şi tranzacția anunțată în spațiul public, privind vânzarea companiei Avia Invest SRL au fost discutate vineri, 23 august la Consiliul Suprem de Securitate. Anunţul a fost făcut de şeful statului la finele şedinţei CSS, comunică MOLDPRES.

Potrivit lui Dodon, în cadrul şedinţei au fost audiaţi la acest subiect reprezentanţii Ministerului Economiei şi Infrastructurii.

Şeful statului a specificat că din start contractul de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău a prejudiciat statul, iar autorităţile intenţionează să găsească modalităţi de a-l rezilia. El a adăugat că din informaţiile parvenite de la structurile specializate proprietarii Avia Invest SRL nu s-au schimbat, iar autorităţile au blocat posibilitatea de a vinde cote din această companie.

Din Consiliul Suprem de Securitate fac parte speakerul Zinaida Grecianîi, prim-ministrul Maia Sandu, ministrul de Interne Andrei Năstase, viceprim-ministrul pentru Reintegrare Vasilii Şova, ministrul Apărării Pavel Voicu, ministrul Justiției Olesea Stamati, Procurorul General interimat Dumitru Robu, Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei Octavian Armaşu şi bașkanul Găgăuziei Irina Vlah.

Source: www.moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
5014 locuitori

Tomai este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Tomai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5014 locuitori. Satul Tomai a fost menționat documentar în anul 1790.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.