09 july 2019, 13:45 Moldovan reality views 4444
În ce zile cetăţenii vor putea veni la audienţă la prim-ministru (Doc)
09 july 2019, 13:45 Moldovan reality views 4444

În ce zile cetăţenii vor putea veni la audienţă la prim-ministru (Doc)

Cancelaria de Stat a publicat spre consultări publice un proiect care prevede expres programul de audienţă a cetăţenilor în toate autorităţile publice.

Conform proiectului, audienţa cetăţenilor ar putea efectuată în felul următor:

la Guvernul Republicii Moldova:

-Maia SANDU, Prim-ministru – a treia zi de vineri a lunii curente; -Vasilii ŞOVA, viceprim-ministru pentru reintegrare – a doua zi de vineri a lunii curente;

la Ministerul afacerilor interne:

-Andrei NASTASE, viceprim-ministru, ministru al afacerilor interne – a treia zi de vineri a lunii curente;

la ministere şi alte autorităţi administrative centrale:

-miniştrii şi conducătorii altor autorităţi administrative centrale – în prima şi a treia zi de luni a lunii curente; -secretarul general al ministerului, secretarii de stat şi adjuncţii conducătorilor altor autorităţi administrative centrale – în prima şi a doua zi de luni a lunii curente; -conducătorii şi adjuncţii conducătorilor subdiviziunilor structurale – în fiecare zi de marţi şi de joi, conform programului de lucru. Înscrierea solicitanţilor pentru audienţă la Prim-ministru şi viceprim-miniştri se efectuează de către subdiviziunea sau persoana responsabilă de relaţiile cu publicul, în temeiul demersului în scris privind obiectul abordat, în comun cu consilierii. Deocamdată, proiectul se află la etapa consultărilor publice, acesta urmînd a fi aprobat.

Source: tvrmoldova.md

Keywords:

prim-ministru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1455
Populația:
17757 locuitori

Căuşeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Căuşeni. Situat în sud-estul Republicii Moldova la 83 km de Chișinău, oraşul este traversat de rîul Botna şi afluentul lui, Lunguţa. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 17757 de locuitori. Se presupune că prima atestare documentară a localităţii, datează din 1455. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.