11 september 2019, 13:30 Moldovan reality views 3513
Mesajul pînă la lacrimi pentru șoferii beți la volan (Video)
11 september 2019, 13:30 Moldovan reality views 3513

Mesajul pînă la lacrimi pentru șoferii beți la volan (Video)

O fetiță îi îndeamnă pe șoferi, prin intermediul unei poezii pe care o recită, să nu urce la volan atunci cînd sînt în stare de ebrietate.

Clipul emoționant în care apare copila recitînd versuri despre șofatul în stare de ebrietate a fost postat și pe pagina de Facebook a Inspectoratului Național de Patrulare.

„Nu vă porniți beți la drum! Sperăm că măcar acest suflețel nevinovat să vă convingă!", menționează polițiștii de parulare.

Amintim că drept urmare a numeroaselor accidente care au avut loc de la începutul anului, IGP a inițiat campania „STOP alcool la volan".

Totodată, Poliția Națională a lansat linia telefonică 067 112 902, destinată exclusiv sesizării cu privire la cazurile de conducere a automobilelor în stare de ebrietate alcoolică.

Source: unimedia.info

Keywords:

mesaj , soferi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1515 locuitori

Parcova este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Parcova și Fîntîna Albă. Satul Parcova se află la o distanță de  12 km de orașul Edineț și la 200 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1515 oameni.Prima atestare documentară a satului Parcova, pe Ciuhur, din ținutul Hotin, datează din anul 1552.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.