13 november 2019, 12:00 Moldovan reality views 3408
Cum Plahotniuc ar putea ajunge mîine la pușcărie? (Video)
13 november 2019, 12:00 Moldovan reality views 3408

Cum Plahotniuc ar putea ajunge mîine la pușcărie? (Video)

Igor Dodon a fost întrebat în timpul unei conferinţe dacă crede că ar putea reveni fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc.

Şeful statului a dat de înţeles că nu crede că Plahotniuc ar reveni în Moldova, chiar şi după căderea Guvernului Sandu, transmite Noi.md.

„Ar face pușcărie, dacă mîine Plahotniuc se întoarce în țară, indiferent de formula guvernării care va fi. Și dacă socialiștii vor încălca legea, tot vor face pușcărie. Lucrul ăsta vi-l promit", a declarat Igor Dodon.

Noi.md reaminteşte că, la data de 28 octombrie curent, Vlad Plahotniuc a fost dat în căutare internațională și interstatală de către CNA, după ce nu s-a prezentat la organul de urmărire penală în urma aplicării arestului preventiv.

Anunțat în căutare internațională încă la sfîrșitul lunii trecute, autoritățile nu cunosc deocamdată nimic despre locul aflării lui Plahotniuc.

Pe numele fostului democrat a fost pornit un dosar penal pentru spălare de bani, în proporții deosebit de mari.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
63 locuitori

Socolovca este un sat din cadrul comunei Rotari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 150 km de Chișinău. Populaţia satului Socolovca alcătuia 63 de oameni în anul 2004. Satul Socolovca a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.