13 november 2019, 11:31 Moldovan reality views 1949
PSRM a propus Blocului ACUM să formeze o nouă majoritate parlamentară
13 november 2019, 11:31 Moldovan reality views 1949

PSRM a propus Blocului ACUM să formeze o nouă majoritate parlamentară

Fracțiunea PSRM din cadrul Parlamentului Republicii Moldova a înaintat oficial propunerea Blocului ACUM de a forma o majoritate parlamentară.

"Oficial propunem Blocului ACUM, sîntem gata să constituim o nouă majoritate parlamentară, dar cu noi condiții ceea ce presupune și o nouă structură a guvernului și un nou candidat la prim-ministru. În caz dacă Blocul ACUM nu este gata să examineze această posiblitate noi l-am informat pe domnul președinte, noi nu putem să admitem o declanșare a alegerilor parlamentare anticipate, vom examina orice candidatură propusă de președinte la funcția de prim-minstru", a spus președinta parlamentului Zinaida Greceanîi în cadrul unui briefing de presă ținut după întîlnirea cu președintele țării Igor Dodon.

Totodată, aceasta a menționat că nu PSRM se face vinovat de situația de criză în care s-a pomenit RM, dar Blocul ACUM se face responsabil pentru situația din țară.

Source: noi.md

Keywords:

Blocul ACUM , PSRM , parlament

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1945
Populația:
14277 locuitori
Logo

Codru este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 14277 de oameni Chișinău și a fost înființată în anul 1945.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.