17 september 2020, 12:00 Moldovan reality views 3109
BNM a lansat un concurs de design pentru monedele jubiliare emisia 2021
17 september 2020, 12:00 Moldovan reality views 3109

BNM a lansat un concurs de design pentru monedele jubiliare emisia 2021

Banca Națională a Moldovei (BNM) a lansat astăzi concursul de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021. La concurs pot participa cetățenii care au atins vârsta de 18 ani, precum și persoanele juridice, comunică MOLDPRFES.

Potrivit datelor BNM, la concurs vor fi acceptați numai participanții care vor prezenta proiecte de design pentru cel puțin două tematici. Numărul de desene prezentate de un participant pentru o tematică nu este limitat.

Participanții sunt obligați să respecte drepturile de autor și cele conexe. Cerințele privind designul monedelor, condițiile de examinare și evaluare, modul de remunerare, inclusiv alte detalii importante, sunt expuse în Procedura de elaborare a designului pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021 și poate fi găsită pe site-ul BNM.

Termenul-limită de depunere a proiectelor de design este 9 octombrie 2020.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

BNM , concurs , design , moneda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
656 locuitori

Ivanovca este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Costești și Ivanovca. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.