29 september 2020, 15:45 Moldovan reality views 3878
Filat despre Plahotniuc:
29 september 2020, 15:45 Moldovan reality views 3878

Filat despre Plahotniuc: "Acum el este foarte mic, dar încearcă să influențeze"

Ex-premierul Vlad Filat, la un post de televiziune, a relatat ce rol a jucat în soarta sa oligarhul fugar. El este convins că dosarul împotriva sa a fost fabricat nu doar de Plahotniuc.

Mulți dintre ei se află încă în Moldova la guvernare și în afaceri. Și el intenționează să restabilească dreptatea, transmite eNews.

- Și cine sînt acești oameni care îl regizează pe Igor Popa și pe alții care încearcă să vă oprească? Sau este o singură persoană?

"El este același, Plahotniuc. Dar ceea ce s-a întîmplat în această țară nu a fost făcut de o singură persoană. În acest haos au fost implicați foarte mulți oameni. Mulți dintre ei se află acum în Moldova, care în politică, care în afaceri".

- Domnul Plahotniuc continuă nu doar să conducă oamenii care erau în subordinea sa odinioară. Dar și să influențeze politica, căci chiar și după eliberarea dvs, el îi conduce pe cei care vă atacă

-Este greu de spus. Cei care sunt în politică și se ocupă de politică, toți știu foarte bine. El acum este foarte mic, dar încearcă să facă ceva. Vom vedea unde vor duce toate acestea. Am simțit totul pe mine și, din păcate, și familia mea la fel. Voi face ceva pentru a restabili dreptatea în situația în care m-am pomenit, spune Filat.

Source: enews.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1483
Populația:
1211 locuitori

Peticeni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Satul Peticeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Călărași și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1211 oameni. Satul Peticeni a fost menționat documentar în anul 1483 cu denumirea Leucăuți.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.