16 october 2020, 16:00 Moldovan reality views 3454
Petiție online: Părinții, împotriva purtării măștilor de către copii
16 october 2020, 16:00 Moldovan reality views 3454

Petiție online: Părinții, împotriva purtării măștilor de către copii

Nemulțumiți de faptul că propriii copii sînt obligați să poarte măști de protecție chiar și în timpul lecțiilor, părinții lansat o petiție online, pe care o semnează și prin care își manifestă nemulțumirea față de noile restricții impuse.

Potrivit autorului petiției, hotărîrea luată de Comisia municipală Extraordinară de Sănătate Publică, la sfîrșitul săptămînii trecute, nu îmbunătățește nici pe departe situația epidemiologică, ci doar o complică, întrucît purtarea măștii de protecție de către copii dăunează sănătății copiilor.

Pînă acum, peste 500 de persoane au semnat petiția care poate fi găsită AICI.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1725 locuitori

Calaraşovca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Berezovca şi Calaraşovca. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1725 de locuitori. Satul Calaraşovca este situat la o distanţă de 30 km de oraşul Ocniţa şi la 210 km de Chișinău. Satul  Calaraşovca a fost întemeiat în anul 1622.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.