27 november 2020, 15:00 Moldovan reality views 3648
Anghelina Juleva: Fiecare concert organizat de mine este o mică viață!
27 november 2020, 15:00 Moldovan reality views 3648

Anghelina Juleva: Fiecare concert organizat de mine este o mică viață!

În perioada pandemiei coronavirusului au fost anulate sau transferate numeroase concerte și show-uri. Lumea spectacolului s-a pomenit în situația lipsei totale de certitudine, fără nici măcar un indiciu de ieșire din ea. Fiecare supraviețuiește cum poate.

Am decis să aflăm ce fac în această situație delicată persoanele aflate în spatele scenei și a artiștilor – cei pe care ochiul spectatorului nu-i vede, dar care au un rol foarte important în transformarea concertului într-o sărbătoare. Este vorba despre organizatorii de evenimente. Interlocutoarea noastră este Anghelina Juleva, directoarea agenției Gala Star Reality, care ne va relata, printre altele, și despre aceea cum e să dezvolți o afacere concertistică în Moldova.

Salut, Anghelina! Spune-ne, te rog, cum ți-a venit ideea să organizezi evenimente? Care a fost primul eveniment organizat de tine?

Prietenia mea cu artiștii și activitatea concertistică a început în timp ce administram un cunoscut restaurant din Chișinău, numit «Охотничий двор». Pe atunci voiam să născocesc și să realizez idei interesante, una dintre acestea a fost aducerea starurilor Rusiei în Moldova. Primul artist, al cărui concert l-am organizat, a fost Igor Corneliuc. Pe atunci nu cunoșteam mai nimic despre acest gen de activitate, toate au fost făcute reieșind din niște înțelegeri ridicole. Tatăl meu l-a adus cu mașina proprie de la Minsk la Chișinău. Totuși, a fost frumos, ne-am împrietenit... Anume atunci am înțeles că acesta este domeniul meu.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

interviu , concert

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1870
Populația:
2050 locuitori

Cuconeştii Noi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Cuconeştii Noi şi Cuconeştii Vechi. Satul este amplasat la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ, la 33 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constitue 2050 locuitori. Satul Cuconeştii Noi a fost întemeiat în anul 1870. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.