12 march 2020, 18:20 Moldovan reality views 4033
Protestul de astăzi, de la înălțime (VIDEO DRONĂ)
12 march 2020, 18:20 Moldovan reality views 4033

Protestul de astăzi, de la înălțime (VIDEO DRONĂ)

Aproximativ 700 de persoane au ieși astăzi în stradă, la îndemnul președintelui ales Maia Sandu, pentru a cere ca SIS să rămînă subordonat președintelui țării și nu Parlamentului.

Manifestația a durat mai bine de trei ore. Rînd pe rînd, deputații din opoziție și-au făcut apariția în fața mulțimii și-au scandat lozinci ca „Jos corupția”, „Maia Sandu președinte”, „Jos Parlamentul”, etc.

Echipa portalului de știri Noi.md a fost în centrul evenimentelor și a surpsins imagini de la înălțime.

De menționat că, Inspectoratul General de Poliție a menționat că în timpul protestului au fost încălcate normele sanitare. Din imagini, se văd mai mulți cetățeni, care nu purtau mască și nu a fost păstrată distanța fizică.

Source: noi.md

Keywords:

protest , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
5444 locuitori

Bubuieci este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bubuieci, Humuleşti și Bîc. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5444 de oameni. Satul Bubuieci a fost menționat documentar în anul 1518.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.