01 may 2021, 12:00 Moldovan reality views 2926
Anul Bivolului Alb. Moldova și lumea în 2021. Partea I
01 may 2021, 12:00 Moldovan reality views 2926

Anul Bivolului Alb. Moldova și lumea în 2021. Partea I

Anul 2020 va intra pentru totdeauna în istorie ca una dintre cele mai grave provocări ale omenirii care ne-a adus șocuri enorme. Acest lucru se referă și la pandemia globală, și la alegerile prezidențiale din SUA - cea mai mare putere a lumii, și la evenimentele din alte regiuni ale planetei.

Evenimentele de anul trecut au influențat semnificativ și viața micului nostru stat. Amintindu-ne de anul care a trecut, menționăm că noi am făcut față cu greu acestor provocări, cu toate acestea, apropierea lui Jupiter și Saturn pe 21 decembrie 2020 ne aduce un nou simbol și un semn că în viitor vom avea parte de provocări globale, pentru că ceva asemănător s-a întîmplat cu multe secole în urmă, cînd pe lume a venit Fiul lui Dumnezeu. Aceste semne ne avertizează că în viitor lumea se va confrunta atît cu probleme de natură globală, cît și sacre ale întregului curs istoric al dezvoltării omenirii moderne.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Moldova , Bîc

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
344 locuitori

Bobocica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 344 locuitori. Satul Bobocica a fost înființat în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.