07 april 2022, 14:00 Moldovan reality views 1664
Jacot:
Photo: facebook.com/vitalie.jacot
07 april 2022, 14:00 Moldovan reality views 1664

Jacot: "Noi urmăm o politică de relații de prietenie cu toată lumea"

"Vreau să menționez o linie roșie – noi încercăm să urmăm o politică de relații de prietenie cu toți partenerii", a dat asigurări deputatul Partidului PAS, Vitalie Jacot în cadrul emisiunii politice "Glavnoe".

Deputatul Jacot susține că, contrar acuzațiilor, Guvernul Republicii Moldova încearcă să stabilească relații politice și economice cu toate partidele:

 "Nu contează, din Vest, din Est, încercăm să urmăm o politică de relații corecte cu orice companii, fie că este vorba de Gazprom, fie că este vorba despre anumiți parteneri occidentali. Acest lucru este foarte important pentru noi. Sîntem pentru o abordare prietenoasă, iar declarații provocatoare precum "haideți să-l rupem și toate acestea" – ele există în orice mediu.

 Cu toate acestea, în orice caz, mintea colectivă ne conduce anume spre o politică prietenoasă, de aceea fiți siguri – noi ne vom ghida anume de acest principiu".

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
776 locuitori

Coştangalia este un sat din cadrul comunei Ecaterinovca, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cimișlia și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 776 de oameni. Satul Coștangalia a fost menționat documentar la începutul secolului XIX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.