22 july 2019, 10:05 Celebrities views 52061
Felicitări Dlui Valeriu Ostalep cu ziua de naștere!
22 july 2019, 10:05 Celebrities views 52061

Felicitări Dlui Valeriu Ostalep cu ziua de naștere!

Din partea sa şi a cetățenilor Republicii Moldova cu deosebită plăcere şi onoare portalul Moldovenii.md vine să adreseze urări sincere de sănătate, putere de muncă și realizări, personalității marcante a vieţii politice, adevăratului patriot și profesionist, omului integru − Dlui Valeriu Ostalep.

Vă mulțumim pentru poziția activă pe care o manifestați! Fie ca experiența Dvs. bogată, energia și optimismul să contribuie la îndeplinirea tuturor idealurilor pe care le slujiţi. Fie ca în casa Dvs. să domnească întotdeauna bucuria și înțelegerea. Fericire și prosperitate Dvs., familiei și prietenilor Dvs.

Vă dorim în continuare activitate prodigioasă spre propășirea neamului, prosperitate alături de familia, prietenii, colegii Dvs., fideli idealurilor, pe care le împărtășim cu toții.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
484 locuitori

Leca este un sat din cadrul comunei Antoneşti, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Cantemir și la 119 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 484 de oameni. Satul Leca a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.