28 august 2018, 14:15 Celebrities views 14601
Sofia Rotaru, internată în spital
28 august 2018, 14:15 Celebrities views 14601

Sofia Rotaru, internată în spital

Sofia Rotaru a leșinat în culise în timpul unui concert susținut într-un oraș din Rusia.

Îndrăgita interpretă Sofia Rotaru şi-a pierdut cunoştinţa în culise, în timpul unui concert pe care îl susţinea în oraşul Ufa, Rusia.

Cîntăreaţa, în vîrstă de 71 de ani, a fost dusă de urgenţă la spital, fiind suspectată că a avut un atac de cord. În urma investigaţiilor s-a stabilit însă că artista a suferit un accident ischemic tranzitor, care apare cînd fluxul sangvin către o parte a creierului este temporar redus sau blocat, adesea datorită unui cheag de sânge.

Jurnaliştii ruşi scriu că după ce şi-a revenit, artista nu recunoștea oamenii din jur şi abia peste câteva ore, treptat şi-a recăpătat memoria.

Ulterior, Sofia Rotaru a publicat pe reţelele de socializare o poză în care apare cu o îngheţată în mînă. Ea le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi i-a asigurat că se simte mai bine.

Sofia Rotaru s-a născut în regiunea Cernăuţi. Ea şi-a început cariera de cîntăreaţă în anii '70 ai secolului trecut. După lansarea primul album, a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din fosta Uniune Sovietică.

Source: sputnik.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1734
Populația:
1084 locuitori

Hruşca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frunzăuca și Hruşca. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Camenca și la 177 km de Chișinău. Populaţia satului Hruşca alcătuia 1084 de oameni în anul 2011. Satul Hrușca a fost atestat documentar în anul 1734.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.