10 march 2018, 16:45 Celebrities views 14000
Maria, eroina din „Tunul de lemn” și-a păstrat frumusețea chiar și la 56 de ani (Forto)
10 march 2018, 16:45 Celebrities views 14000

Maria, eroina din „Tunul de lemn” și-a păstrat frumusețea chiar și la 56 de ani (Forto)

Pe 2 octombrie 1962 se năștea ciuciuleanca Veronica Grigoraș, actrița care a marcat cinematografia moldovenească cu În această toamnă se împlinesc 32 de ani de la lansarea filmului „Tunul de lemn".

Actrița s-a mutat cu traiul la Budapesta acum 20 de ani, iar „sufletul" i-a rămas „acasă". Pe 22 octombrie, Veronica Grigoraș a împlinit 56 de ani, dar timpul parcă a trecut pe alături, iar în chipul actriței cu ușurință o recunoaștem pe acea puternică și frumoasă Marie de acum 31 de ani.

Veronica Grigoraș este o actriță de teatru și film din Republica Moldova, iar rolul său de succes și cel care a marcat nu doar cariera artistei, ci și întreaga cinematografie moldovenească, a fost cel al Mariei, eroinei principale din filmul „Tunul de lemn".

Source: ea.md

Keywords:

actori , Cinematografie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
961 locuitori

Cazangic este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frumuşica, Selişte și Cazangic. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 961 de oameni. Satul Cazangic a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.