24 december 2018, 12:50 Celebrities views 15959
Kirkorov l-a numit pe Dodon „politicianul anului” (Video)
24 december 2018, 12:50 Celebrities views 15959

Kirkorov l-a numit pe Dodon „politicianul anului” (Video)

Interpretul Filip Kirkorov, în timpul unei emisiuni de la un post de televiziune rusesc, a lăudat activitatea lui Igor Dodon ca șef de stat.

În cadrul emisiunii "Televiziunea Centrală" de la postul NTV, Kirkorov a fost rugat să aleasă între patru politicieni. Printre cei patru au fost președintele francez, Emmanuel Macron, ministrul austriac de externe, Karin Kneisl, președintele turc, Recep Erdogan, și președintele Moldovei, Igor Dodon.

Găgăuzia marchează 24 de ani de la înființare: Mesajul președintelui Dodon

Nominalizarea lui Igor Dodon a fost întitulată „Pentru că nu a cedat Moldova „dracilor"din Uniunea Europeană". Filip Kirkorov a decernat imediata titlul conducătorului moldovean și a reamintit de colaborarea sa fructuoasă cu formaţia moldovenească DoReDoS pentru concursul Eurovision-2018, transmite aif.md.

- Toate au început cu prietenia noastră cu domnul Igor, cu victoria DoReDos în concursul „Novaia Volna", și aşa a fost să se întîmple că au fost stabilite relații foarte bune nu doar pentru mine, ci şi între domnul Igor Dodon și Vladimir Vladimirovich. Sînt fericit că mi-am început cariera de creație anume în Moldova", a recunoscut Filip Kirkorov. În timpul emisiunii, prin intermediul legăturii de video-conferinţă, Igor Dodon i-a mulțumit lui Filip Kirkorov, de la Chișinău, pentru aprecierea înaltă a activităţii sale.

În mod aparte, şeful statului și-a exprimat recunoștința pentru asistența acordată Moldovei în cadrul „Eurovision". Igor Dodon nu a ratat ocazia de a-i felicita pe toți locuitorii Rusiei cu sărbătoarea de Anul Nou care se apropie. El le-a dorit tuturor neapărat să guste vin spumant moldovenesc în noaptea de Revelion și să viziteze Moldova. „Să ştiți că în Moldova lumea doreşte cu adevărat să aibă legături de prietenie cu poporul fratern al Rusiei", a declarat președintele.

Source: bloknot-moldova.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1468 locuitori

Micleşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Micleşti şi Steţcani. Satul este situat la o distanță de 30 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1468 de oameni. Prima mențiune documentară a localității Miclești datează din anul1528.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.