13 may 2019, 11:50 Celebrities views 9261
Nicolae Glib și-a sărbătorit jubileul
13 may 2019, 11:50 Celebrities views 9261

Nicolae Glib și-a sărbătorit jubileul

O mare de flori şi aplauze pentru maestrul Nicolae Glib.

Artistul şi-a sărbătorit jubileul de 70 de ani, printr-un concert în satul lui de baştină. La Pepeni, Sîngerei, au venit să-l felicite fani din toată ţara, dar şi de peste hotare.

Deşi are titlul de artist al poporului, 50 de ani de activitate şi 70 de ani de viaţă, Nicolae Glib i-a sărbătorit pe pragul casei de cultură din satul natal. Scările şi pereţii au fost împodobiți în stil tradiţional, iar pe scena improvizată au urcat rînd pe rînd artişti de renume.

Alături de Nicolae Glib a fost întreaga familie şi mulţi dintre consăteni.

Unii dintre fani au parcurs sute de kilometri ca să-i aducă un buchet de flori.

Numărul mare de oaspeţi l-a emoţionat pe artist.

"Mă bucur că am atîţia admiratori, atîţia susţinători şi într-adevăr e foarte frumos. Doresc tuturor cîntăreţilor să aibă parte de succes, de cîntece frumoase şi să fie apreciaţi cum am fost apreciat eu. Am înţeles că 50 de ani nu este mult, dar nu-i nici puţin, de muncă. Dar ca să cuprinzi tot folclorul, eu cred că nu ajung nici 300 de ani", a spus artistul poporului, Nicolae Glib.

Nicolae Glib a urcat ultimul în scenă. Ca de fiecare dată la concertele sale, publicul a încins hore.

Source: publika.md

Keywords:

personalitati , muzica , jubileu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
252 locuitori

Sagaidacul Nou este un sat din cadrul comunei Porumbrei, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 46 km de Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 252 de oameni. Satul Sagaidacul Nou a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.