27 january 2020, 11:30 Celebrities views 4609
Natalia Gordienko a ajuns la spital
27 january 2020, 11:30 Celebrities views 4609

Natalia Gordienko a ajuns la spital

Interpreta Natalia Gordienko a petrecut o zi la plus 5 grade Celsius. Totul pentru filmările unui nou clip la piesa „Prison" cu care va participa la Eurovision 2020.

Aceasta a publicat acum cîteva zile pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mîna rănită și plină de sînge.

„Vă scriu din suflet acest mesaj acum, în timp ce mă aflu în mașina mea după o zi întreagă de filmări pentru videoclipul piesei „Prison" cu care particip la selecția națională Eurovision în Moldova. Mîinile îmi sînt pline de sînge, am fost între timp și la spital, după ce am filmat aproape dezbrăcată afară, la 5 grade. Știu că totul se face în numele artei, pentru rezultate frumoase. Eu cred că noi avem forțe să obținem mai mult, pentru că noi toți sîntem Moldova! Am scris această postare cu toată sinceritatea", a scris Gordienko.

Se pare că filmările nu doar că au fost cu incidente neplăcute pentru artistă, dar au făcut-o să scrie un mesaj în care spune despre sentimentele puternice pentru R. Moldova.

„Eu nu prea cred în Facebook, Instagram sau stories, dar am grijă să-mi mențin totuși profilurile pentru că asta îmi este meseria... În schimb, eu CRED în oameni adevărați, în oamenii noștri frumoși din Moldova, care zi de zi fac tot ce le stă în puteri pentru familie și pentru țară. Da, sînt vorbitoare de limbă rusă și poate că pentru vorbitorii de limbă română eu voi rămâne mereu "rusoaica", DAR eu îmi iubesc țara! Eu îmi iubesc Moldova mea și dacă va fi nevoie îmi voi da viața pentru ea, voi fi prima pe baricade care va striga "Moldova"! Vreau să audă cât mai multă lume despre țara noastră, să știe toți unde se află și cât de minunați, luminoși, frumoși, binevoitori și mai ales muncitori sînt oamenii Moldovei!", a mai menționat interpreta.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
160 locuitori

Homuteanovca este un sat din cadrul comunei Gangura, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 57 km de orașul Ialoveni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 160 de oameni. Satul Homuteanovca a fost înființat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.