Go to section: Music
02 april 2015, 11:48 Moldavian music views 27465
E aproape la fel de înaltă ca tatăl său! Cît de mare s-a făcut Cleopatra Stratan (FOTO)
Photo: perfecte.md
02 april 2015, 11:48 Moldavian music views 27465

E aproape la fel de înaltă ca tatăl său! Cît de mare s-a făcut Cleopatra Stratan (FOTO)

Fiica interpretului Pavel Stratan, Cleopatra, a cucerit inimile multor persoane cu hit-ul sau "Ghita", dar si alte cantece.

Desi multi o tin minte inca de cand era mica, Cleopatra s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Mai mult decat atat, aceasta il ajunge din urma pe tatal sau, fiind aproape la fel de inalta ca acesta.

Insusi Pavel Stratan este uimit de cat de mare a crescut fiica sa, asa ca a publicat aceasta poza cu descrierea "Ce mare s-a facut Cleo, nici mie sa cred nu-mi vine!"

Internautii s-au arata si ei uimiti de domnisoara frumoasa in care s-a transformat micuta Cleopatra: "Parca ieri canta Ghita si azi nu-mi vine sa cred.... ce domnisoara frumoasa s-a facut." a scris cineva.

Recent Cleopatra a defilat pe podium alaturi de fetita lui Irinel Columbeanu si Monica Gabor, Irina. Fetitele au prezentat cateva trolere personalizate cu numele lor.

Cleopatra a implinit 12 ani in luna octombrie a anului trecut si a primit un tort mare de ziua ei.

Source: perfecte.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.