Go to section: Music
28 november 2015, 11:30 Music views 10068
Silvia Grigore a lansat videoclipul piesei „Rugă” (VIDEO)
28 november 2015, 11:30 Music views 10068

Silvia Grigore a lansat videoclipul piesei „Rugă” (VIDEO)

Criticată că a abandonat muzica folk, interpreta Silvia Grigore vine cu o nouă piesă de acest gen, însoțită de un videoclip. La 25 noiembrie, artista a adus în fața publicului său videoclipul pentru piesa „Rugă", relatează NOI.md.

La lansare, alături de Silvia au fost prezente persoanele dragi ei, autoarea versurilor – Georgeta Voinovan și alți invitați speciali.

„Este o piesă de suflet, una cu care m-am reîntors la muzica folk. Prin intermediul acestui video, aș vrea să aduc puțină dragoste, omenie, înțelegere, răbdare, credință în sufletele oamenilor", a declarat Silvia Grigore, intervievată de NOI.md.

Videoclipul este filmat în satul natal al interpretei, Jora de Jos, din raionul Orhei. Filmările au avut loc în această toamnă, iar montarea lui a durat aproximativ trei luni.

Georgeta Voinovan i-a adus un mesaj de felicitare Silviei Grigore și a afirmat că este fericită ca, după o pauză de cîțiva ani, să întîlnească o piesă folk însoțită de un videoclip. „Mă bucur foarte mult că versul scris de mine va avea o continuitate atît de frumoasă și va avea o viață ca și un cîntec. Vreau să o felicit pe Silvia cu ocazia lansării unei piese folk atît de importantă ca mesaj", a spus autoarea.

Source: www.noi.md

Keywords:

interpret , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
870 locuitori

Dubna este un sat şi comună din raionul Soroca. Dubna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 25 km de orașul Soroca și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 870 de oameni. Satul Dubna a fost menționat documentar în anul 1620.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.