Go to section: Music
15 july 2018, 15:00 Music views 12445
Victoria Lîs: Rockul este muzica protestului, creaţia mea e eclectică (Foto, Video, Audio)
15 july 2018, 15:00 Music views 12445

Victoria Lîs: Rockul este muzica protestului, creaţia mea e eclectică (Foto, Video, Audio)

În rock sau pur şi simplu în muzica de chitară este loc nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei. Un exemplu concludent în acest sens este Victoria Lîs. De la vîrsta de 12 ani ea a început să înveţe să cînte la chitara, să interpreteze cîntece ca, în cele din urmă, să înceapă şi să compună muzică.

Inițial, Victoria era interpretă solo, spre exemplu ea putea fi văzută pe scena faimosului Club "Elephant Black" din Chișinău, iar apoi alți muzicieni i s-au alăturat şi au început să cînte împreună cu ea. A fost creată formaţia "Miod" (Mierea), iar mai tîrziu - grupul "Buchet Moldavii". În prezent, Victoria Lîs este lidera formaţiei "Mono", în care cîntă împreună cu naistul Ştefan Negură.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

muzica , interviu , rock

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
627 locuitori

Grebleşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grebleşti și Mărtineşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 627 de oameni. Satul Greblești a fost menționat documentar în anul 1603.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.