Go to section: Music
20 september 2018, 12:55 Music views 15239
„Iurie Şatunov
20 september 2018, 12:55 Music views 15239

„Iurie Şatunov" din Moldova a impresionat publicul rus

Producătorul grupului "Laskovîi mai" Andrei Razin a povestit că a luat în formaţie sosia idolului milioanelor de fani.

La 18 septembrie, faimosul producător a anunțat că a primit un solist nou în trupă. Castingul a circa 1800 de candidați a reușit să-l cîștige un tînăr din Moldova.

„Interpretul rolului principalul al lui Iurie Şatunov în filmul artistic "Laskovîi Mai" - continuare", a fost selectat din mai mult de 1800 de candidați, originarul din Republica Moldova Ion Ioniţă a fost primit în formaţia "Laskovîi Mai", iar pînă la începerea filmărilor peliculei va lucra în calitate de solist - a comunicat Andrei Razin pe contul său de Instagram. - El va interpreta cîntecele lui Iurie Şatunov live, deoarece toate piesele lui Şatunov din film vor răsuna în interpretarea lui Ion.

Producătorul a povestit despre impresia, pe care a produs-o originarul din Chișinău asupra publicului în timpul filmării emisiunii lui Andrei Malahov.

„Pentru prima oară în viaţa sa în programul lui Andrei Malahov „Privet Andrei" de la postul de televiziune „Rusia-1" (care va fi difuzat în una din următoareele sîmbăte) Ion a interpretat live cîntecul „Belîie rozî", șocînd publicul nu numai cu asemănarea sa la chip cu Iura Şatunov, ci şi ca voce, dar și ca mod de interpretare - a dat asigurări producătorul formaţiei "Laskovîi Mai". – Personal, sînt foarte mulțumit de această descoperire. Ion și Iura au multe lucruri în comun în viața lor. El, ca și Iura, a crescut fără tată. Şi mama lui a murit în urma unei boli îndelungate, Ion și-a croit drumul în viață de unul singur. Ion va purta în film costumele de scenă ale lui lui Iura Şatunov (au aceeași măsură).

Andrei Razin a adăugat că Ion este, de asemenea, un bun pictor. Tînărul a pictat deja cîteva portrete ale soliștilor grupului "Laskovîi Mai".

Source: bloknot-moldova.md

Keywords:

muzica , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
526 locuitori

Iurievca este un sat din cadrul comunei Gradişte, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 526 de oameni. Satul Iurievca a fost menționat documentar în anul 1815 cu denumirea Gălbenița.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.